Συμμετοχή σε μια συνεδρία WEBEX MEETING ως συμμετέχοντας - χρήστης

Πρώτη φορά χρήστης των συναντήσεων της Cisco Webex

 

Όταν συμμετέχετε σε μια συνάντηση για πρώτη φορά, σας ζητείται να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή σας.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης, μπορείτε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη χρησιμοποιώντας απλά τον browser. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα χρησιμοποιώντας τον browser.    αυτόματα ξεκινάει από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

 

Συμβουλή: Αν δεν έχετε λογαριασμό ή εάν χρειάζεστε μια εγκατάσταση που θα ανοίξει τη σύσκεψη, μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε στη σύσκεψη ως επισκέπτης -quest.

Εάν έχετε μια πρόσκληση να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση Webex, η εφαρμογή λήψης για την επιφάνεια εργασίας θα γίνει αυτόματα όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Join. Αν δεν έχετε λογαριασμό Webex, μην ανησυχείτε. Είναι εύκολο να συμμετάσχετε και να συμμετέχετε στη συνάντηση ως επισκέπτης- quest

 

1.Κάντε κλικ στην επιλογή  invitation to join – Συμμετοχή στην πρόσκληση μέσω email σας για να συμμετάσχετε στη διάσκεψη βίντεο.

 

2.Κάντε κλικ στο αρχείο του προγράμματος εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings. Στα Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Webex.exe. Σε Mac, κάντε κλικ στο Webex.pkg.

 

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη λήψη της εφαρμογής, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη της εφαρμογής ξανά. Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής, κάντε κλικ στην επιλογή Συμμετάσχετε από το πρόγραμμα περιήγησης.

 

3.Πληκτρολογήστε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο

 

4.Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της σύσκεψης – είναι στην πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πατήστε Επόμενο.

 

5.Κάντε κλικ στην ένδειξη Εμφάνιση τι είναι καινούργιο για μια γρήγορη περιήγηση ή επιλέξτε Παράλειψη.

 

 

 

 

Βλέπετε μια προεπισκόπηση βίντεο για το πώς θα βλέπετε τους άλλους.

 

 

6.Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο πριν μπείτε στη συνάντησή σας.

7.Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση σε μια συσκευή για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη από μια συμβατή συσκευή καμερας.

8.Κάντε κλικ στο Join .

 

 

 

 

 

 

1.Αγγίξτε την επιλογή Συμμετοχή στην πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν είναι ώρα να συμμετάσχετε στη σύσκεψη.

2.Πατήστε Λήψη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings και να συμμετάσχετε στη συνδιάσκεψη βίντεο αυτό γίνεται απο το google playstore.

*Για να συμμετάσχετε στη συνάντηση μόνο μέσω τηλεφώνου, πατήστε τον αριθμό στην οθόνη σας.

 

3.Πατήστε Άνοιγμα μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής και αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

4.Πατήστε Join, πληκτρολογήστε τον αριθμό της σύσκεψης -είναι στην πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-και πατήστε Join.

 

5.Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της σύσκεψης αν υπάρχει – και βρίσκεται στην πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πατήστε OK.

 

Όταν ανοίξει η εφαρμογή Συναντήσεις Webex, η προεπισκόπηση βίντεο σάς επιτρέπει να δείτε πώς θα βλέπετε τους άλλους πριν τη συμμετοχή σας στη συνάντηση.

6.Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο πριν μπείτε στη συνάντησή σας.

 

7.Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση σε μια συσκευή για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη από μια συμβατή συσκευή βίντεο.

8.Πατήστε Σύνδεση όπως φαίνεται στην εικόνα.

 

Εάν έχετε μια πρόσκληση να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση Webex και δεν μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης ή δε θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη χρησιμοποιώντας ένα browser. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ιστού, εκτοξεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

 

1.Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής ή αν προτιμάτε να μην εγκαταστήσετε τίποτα, κάντε κλικ στην επιλογή Join από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

 

Η εφαρμογή Ιστού ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο πριν μπείτε στη συνάντησή σας.

Μετά απο αυτό είστε έτοιμοι!

καλά και δημιουργικά μαθήματα!!

Υφιστάμενος χρήστης των συναντήσεων της Cisco Webex

Ως υφιστάμενος χρήστης των συναντήσεων Webex μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση από την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας ή από μια εφαρμογή για κινητά.

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση από την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meetings. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια προγραμματισμένη συνάντηση από τη γραμμή αναζήτησης– Πατήστε  Συμμετοχή σε μια συνάντηση εισάγοντας ένα αναγνωριστικό αίθουσας ή το  σύνδεσμο σύσκεψης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε προγραμματισμένη συνάντηση από τη λίστα Προσεχών Συναντήσεων.

 

Συμμετοχή σε μια συνάντηση από τη γραμμή αναζήτησης

 

Ανοίξτε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meeting.

 

Καταχωρίστε ένα αναγνωριστικό προσωπικής αίθουσας ή σύνδεσμο συνάντησης και πατήστε Enter για να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της σύσκεψης, εάν είναι απαραίτητο, και κάντε κλικ στην επιλογή Join.

Όταν ανοίξει η εφαρμογή Συναντήσεις Webex, η προεπισκόπηση βίντεο σάς επιτρέπει να δείτε πώς θα βλέπετε τους  άλλους πριν τη συμμετοχή σας στη συνάντηση.

4 Αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου και βίντεο πριν από την ένταξή σας στη συνάντησή σας, εκτός εάν έχετε αποθηκεύσει αυτές πριν.

 

5 Κάντε κλικ στην επιλογή join meeting όπως φαίνεται στην εικόνα.

 

Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε συνάντηση από την κινητή συσκευή σας, μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings είτε απλά να συμμετάσχετε τηλεφωνικά. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Webex Meetings στην κινητή συσκευή σας, βρείτε και ανοίξτε την εφαρμογή. Διαφορετικά, ανοίγει η σελίδα εγκατάστασης.

 

Συμμετοχή σε μια συνάντηση από τη γραμμή αναζήτησης

1.Ανοίξτε την εφαρμογή Webex Meetings στην κινητή συσκευή σας και πατήστε Σύνδεση

2.Αγγίξτε το Join

 

  1. Εισαγάγετε τον 9ψήφιο αριθμό συνάντησης από την πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καταχωρίστε τη διεύθυνση URL του προσωπικού δωματίου στο πλαίσιο κειμένου. Στη συνέχεια, εισάγετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 

  1. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, πατήστε Σύνδεση.

Όταν ανοίξει η εφαρμογή Συναντήσεις Webex, η προεπισκόπηση βίντεο σάς επιτρέπει να δείτε πώς θα δείτε άλλους πριν τη συμμετοχή σας στη συνάντηση.

5.Αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου και βίντεο πριν από την είσοδό σας στη συνάντησή σας, εκτός εάν έχετε αποθηκεύσει πριν.

 

6 Πατήστε Συμμετοχή για να μπείτε στη σύσκεψη χρησιμοποιώντας τις επιλογές ήχου και βίντεο.

Συμμετοχή σε μια συνάντηση από τη λίστα συσκέψεων

 

Ανοίξτε την εφαρμογή Συναντήσεις Webex στην κινητή συσκευή σας και σύρετε προς τα δεξιά για να εγγραφείτε στη συνάντηση

 

Πατήστε Συμμετοχή δίπλα στη συνάντησή σας στη λίστα συσκέψεων

Όταν ανοίξει η εφαρμογή Συναντήσεις Webex, η προεπισκόπηση βίντεο σάς επιτρέπει να δείτε πώς θα δείτε άλλους πριν τη συμμετοχή σας στη συνάντηση.

3.Αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου και βίντεο πριν από την ένταξή σας στη συνάντησή σας, εκτός εάν έχετε αποθηκεύσει αυτές πριν.

4.Πατήστε Συμμετοχή για να μπείτε στη σύσκεψη χρησιμοποιώντας τις επιλογές ήχου και βίντεο.

[/vc_section]

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Desktop Cisco Webex Meetings ως Guest

Για Χρήστες Windows: Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meetings είναι εγκατεστημένη την πρώτη φορά που συμμετέχετε σε μια συνάντηση Webex ως επισκέπτης. Θα εγκατασταθεί  μόνο αν δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meetings ή τα εργαλεία παραγωγικότητας Cisco Webex.

 

1 Ανοίξτε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meeting και κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση ως επισκέπτης.

2. Εισαγάγετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εάν είναι απαραίτητο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Πληκτρολογήστε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Windows: Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook ως τοπικό ημερολόγιό σας και είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας της Microsoft, η λίστα “Προσεχείς συναντήσεις” εμφανίζει συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί μέσω του ημερολογίου του Outlook.

 

Mac: Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή συσκέψεων του Outlook και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας της Microsoft για να προσθέσετε τις συναντήσεις σας στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας.

 

3 Για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση, κάντε ένα από τα εξής:

Εισαγάγετε το σύνδεσμο της σύσκεψης, τον αριθμό συσκέψεων ή τη διεύθυνση βίντεο στο πεδίο Join a Meeting και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Join.

 

4 Συνδέστε τον ήχο και το βίντεο, έτσι ώστε οι άλλοι συμμετέχοντες να μπορούν να σας ακούσουν και να σας δουν.

εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Webex ή δεν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Cisco Webex Meetings ως επισκέπτης.

 

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές σας επιτρέπει να βλέπετε τις επερχόμενες συναντήσεις σας, να συμμετέχετε εύκολα στις συναντήσεις σας και να συνδέεστε σε μια συσκευή βίντεο.