Η Ολοκληρωμένη πρόταση για τη Θεωρητική κατεύθυνση

Με απόλυτη συνέπεια, μεθοδικότητα, άψογη οργάνωση και σύγχρονες υποδομές, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους μαθητές της ομάδας Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Επιστημών και από την ερχόμενη σχολική χρονιά, ήτοι 2022 –23, τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Το επιτελείο των έμπειρων καθηγητών, η άψογη συνεργασία με μαθητές και γονείς και οι πετυχημένες δομές μάθησης φροντίζουν για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών

Λειτουργία-Δομή-Αρχές και Μεθοδος

Παρέχουν συγκροτημένη και  εξειδικευμένη  φροντιστηριακή εκπαίδευση σε άνετο και  υπερσύγχρονο  περιβάλλον.

Δημιουργούν  ιδανικές συνθήκες μάθησης με 8μελή- 10μελή τμήματα, όπου η κατάταξη των μαθητών/τριών γίνεται  με βάση το γνωστικό τους επίπεδο, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια.

Φροντίζουν μεθοδικά να ξεπεράσουν οι μαθητές τις πιθανές μαθησιακές δυσκολίες, ν’ αποκτήσουν γνώσεις και αυτοπεποίθηση, να εμπεδώσουν χωρίς κενά την εξεταστέα ύλη, ώστε να βελτιώνουν συνεχώς τις επιδόσεις τους στο σχολείο και να εισαχθούν   πρωτίστως στο Πανεπιστήμιο.

Προετοιμάζουν πολύπλευρα τους μαθητές  με τον καθημερινό έλεγχο, τη δωρεάν παροχή βοηθητικού υλικού (βιβλία και σημειώσεις για όλα τα διδασκόμενα μαθήματα) και τα 3ωρα σαββατιάτικα διαγωνίσματα για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης, τον έλεγχο των επιδόσεων και ασφαλώς την εξοικείωση με τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συμπαρίστανται στους μαθητές, ασκώντας παιδαγωγικό και συμβουλευτικό ρόλο στους προβληματισμούς τους, στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους, στις επιλογές κατευθύνσεων, στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού,  αλλά και σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το εξεταστικό και εν γένει το εκπαιδευτικό σύστημα.

Ενημερώνουν και συνεργάζονται με τους γονείς για τις κλίσεις, τις επιδόσεις των παιδιών τους, τις απουσίες τους και ό,τι άλλο χρήζει ενημέρωσης. 

Λίγα λόγια απο την Δ. Κατσακιώρη

Αγαπητοί φίλοι, η επιτυχία στο Πανεπιστήμιο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εξωσχολική βοήθεια, γι’ αυτό και η επιλογή φροντιστηρίου είναι σοβαρή υπόθεση. Έχει τεράστια σημασία ποιος διδάσκει, πώς διδάσκει και πόσο πλήρης και οργανωμένη είναι αυτή η προσπάθεια. Επιλέξτε λοιπόν σωστά και μην πειραματίζεστε. Οι συνεργάτες μου και εγώ παρέχουμε ποιοτική φροντιστηριακή εκπαίδευση, γεγονός που το επιβεβαιώνουν τα επί σειρά ετών υψηλά ποσοστά επιτυχίας.Εμπιστευτείτε μας λοιπόν και ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον σας. Γιατί τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Φιλικότατα
Η διεύθυνση του φροντιστηρίου

Ο προσανατολισμός του φροντιστηρίου

Με απόλυτη συνέπεια, μεθοδικότητα, άψογη οργάνωση και σύγχρονες υποδομές, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους μαθητές της Θεωρητικής κατεύθυνσης. Το επιτελείο των έμπειρων καθηγητών, η άψογη συνεργασία με μαθητές και γονείς και οι πετυχημένες δομές μάθησης φροντίζουν για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών

Methodicaly Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Μεθοδικότητα, Συνέπεια και Επιτυχία

Η προετοιμασία των μαθητών είναι πολύπλευρη και γίνεται με τον καθημερινό έλεγχο, τη δωρεάν παροχή βοηθητικού υλικού(βιβλία και σημειώσεις) και τα 3ωρα Σαββατιάτικα διαγωνίσματα για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης.

Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Τμήματα Ολιγομελή και Ομοιογενή

Δημιουργία ιδανικών συνθηκών μάθησης με ομοιογενή τμήματα, όπου η κατάταξη των μαθητών/τριών γίνεται με βάση το γνωστικό τους επίπεδο, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια.

Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Άριστη Συνεργασία με μαθητές και γονείς

Συνεργαζόμαστε με τους γονείς και τους ενημερώνουμε τακτικά για τις κλίσεις, τις επιδόσεις των παιδιών τους, τις απουσίες τους και ό,τι άλλο χρήζει ενημέρωσης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Άνετο Περιβάλλον

Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Το φροντιστήριο Κατσακιώρη παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σ’ ένα υπερσύχρονο  και άνετο περιβάλλον. Στεγάζεται  σ’ ένα αυτόνομο κτήριο δύο ορόφων, όπου    υπάρχουν 7 φωτεινότατες, ευάερες και ευήλιες αίθουσες με κλιματισμό, ξεχωριστές τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών, καθώς και 3 γραφεία (διεύθυνσης, γραμματείας και καθηγητών).

Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Μία αίθουσα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη με σύστημα βιντεοπροβολής, όπου οι μαθητές διδάσκονται από τον ίδιο τον Κώστα Κατσακιώρη αναλυτικά και με πάμπολλα παραδείγματα το Συντακτικό, καθώς και το Αδίδακτο κείμενο των Αρχαίων Ελληνικών. Έτσι ο παραδοσιακός τρόπος διδασκαλίας συνδυάζεται με την εικόνα  και το μάθημα γίνεται πιο απολαυστικό, ενδιαφέρον, ζωντανό και  εύληπτο.

open eclass Φροντιστήρια Θεωρητικής Κατεύθυνσης Κώστας και Δήμητρα Κατσακιώρη

Στο φροντιστήριο κάνουμε χρήση διαδικτυακής πλάτφόρμας αλληλεπίδρασης και online εκμάθησης  και χρήση πλατφόρμας open e-class για τη διαμοίραση σημειώσεων και υλικού ανα τμήμα ανά μάθημα και ανά ενότητα για τους μαθητές του φροντιστηρίου.Εχουμε ενσωματώσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργική χρήση των τεχνολογιών στο φροντιστηριό μας. Παρέχουμε άμεση πρόσβαση στο μαθητή σε μια τράπεζα θεμάτων και υλικού.

Διδακτικό Προσωπικό Ιδρυτές

Στο Φροντιστήριο Κατσακιώρη αναφέρουμε τους ιδρυτές και το διδακτικό προσωπικό ανά γνωστικό αντικείμενο:

Διεύθυνση Φροντιστηρίου

Κώστας Κατσακιώρης

Κώστας Κατσακιώρης

Ιδρυτής Φροντιστηρίου
Δήμητρα Κατσακιώρη

Δήμητρα Κατσακιώρη

Διευθύντρια Φροντιστηρίου

Διδακτικό Προσωπικό

Σταμούλης Νίκος

Σταμούλης Νίκος

Μαθηματικά
Κατσιγιάννης Ορφέας

Κατσιγιάννης Ορφέας

Μαθηματικός
Κρικρής Σταύρος

Κρικρής Σταύρος

Λατινικά
Μπαρδάκη Νεφέλη

Μπαρδάκη Νεφέλη

Ιστορία
Φαρμάκη Μαρία

Φαρμάκη Μαρία

Αρχαία και Νέα Ελληνικά
Τασιοπούλου  Ειρήνη

Τασιοπούλου Ειρήνη

Φυσική - Χημεία

6

βιβλια που εχουν εκδοθει

35

Χρονια εμπειριας

7

Εξειδικευμενο Προσωπικο