Κώστας Κατσακιώρης

Κώστας Κατσακιώρης

Διευθυντής

Είναι  διευθυντής του θεωρητικού φροντιστηρίου Κατσακιώρης. Περιληπτικά αποτυπώνεται η επαγγελματική του πορεία παρακάτω: 

Σπούδασε για 8 συναπτά έτη (4 στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και 4 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) και από το 1984 εργάζεται  ως φιλόλογος – φροντιστής. Από το 1990 είναι διευθυντής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου. Όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με τη διδασκαλία παρακολουθεί τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές εξελίξεις και ασχολείται  με τη συγγραφή εκπαιδευτικών  βοηθημάτων και βιβλίων  για τα Αρχαία Ελληνικά, και τη Νεοελληνική Γλώσσα.

 

Λίγα λόγια απο τον Κ. Κατσακιώρη

Αγαπητοί φίλοι, η επιτυχία στο Πανεπιστήμιο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εξωσχολική βοήθεια, γι’ αυτό και η επιλογή φροντιστηρίου είναι σοβαρή υπόθεση. Έχει τεράστια σημασία ποιος διδάσκει, πώς διδάσκει και πόσο πλήρης και οργανωμένη είναι αυτή η προσπάθεια. Επιλέξτε λοιπόν σωστά και μην πειραματίζεστε. Οι συνεργάτες μου και εγώ παρέχουμε ποιοτική φροντιστηριακή εκπαίδευση, γεγονός που το επιβεβαιώνουν τα επί σειρά ετών υψηλά ποσοστά επιτυχίας.Εμπιστευτείτε μας λοιπόν και ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον σας. Γιατί τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο.”

 

Φιλικότατα
Κώστας Κατσακιώρης

                                                                                   Φιλόλογος –Συγγραφέας

Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Πάντειο Πανεπιστήμιο

συγγραφή εκπαιδευτικών  βοηθημάτων και βιβλίων  για τα Αρχαία Ελληνικά, και τη Νεοελληνική Γλώσσα. Τα βιβλία του (πανελλαδικής κυκλοφορίας) είναι:

  •  «΄Εκθεση, Θεωρία και Πράξη» Γ΄ Λυκείου  - εκδόσεις Γρηγόρης 1994.
  • « Έκθεση -΄Εκφραση»   Γ΄  Λυκείου - εκδόσεις  Σαββάλας 1999.
  • «Νεοελληνική Γλώσσα , Β΄ κ΄ Γ Λυκείου – Θέματα  προσομοίωσης πανελληνίων εξετάσεων» - ΄Ομιλος  Συγγραφέων  Καθηγητών  2003.
  • «Στη δίνη του κυκλώνα»- (μυθιστόρημα) εκδόσεις Ζαχαρόπουλος 2007.
  • «Θεματογραφία Αρχαίων Ελληνικών Β΄ κ΄ Γ΄Λυκείου» ΄Ομιλος συγγραφέων καθηγητών  2011.

Phone: 2641045552

Email:  k.katsakioris@yahoo.gr

Διεύθυνση: Σουλίου 40, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, 30 100, Ελλάδα

Περισσότερα

Κατσιγιάννης Ορφέας

Κατσιγιάννης Ορφέας

Μαθηματικός
Φαρμάκη Μαρία

Φαρμάκη Μαρία

Αρχαία και Νέα Ελληνικά
Κρικρής Σταύρος

Κρικρής Σταύρος

Λατινικά
Μπαρδάκη Νεφέλη

Μπαρδάκη Νεφέλη

Ιστορία